Ugglarps Smide bildades för drygt tio år sedan på en gård i nordvästskånska Starby, men huserar sedan en tid tillbaka i rymligare lokaler på Älvdalens industriområde i Ängelholm.

Jag som äger och driver företaget heter Peter Möller, och jag tillverkar det mesta inom finsmide och arbetar med såväl rostritt stål som aluminium. Jag erbjuder både tillverkning och montering och ombesörjer varmförzinkning, blästring, målning och/eller pulverlackering när detta önskas. Allt detta sker till humana priser och alltid i samråd med kunden.

Välkommen att slå mig en signal eller skicka ett e-mail (se kontaktsidan) för en inledande diskussion om dina behov och önskemål samt mina möjligheter att uppfylla dem.

/Peter

Categories:

Tags:

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *